Pagina's

zondag 7 juni 2020

Opnieuw naar school!!!!

Op vrijdag 5 juni kwam de 3 de kleuterklas voor het eerst na 85 dagen ( juf Katleen had het geteld) na coronatijd naar school.Mijn kleuters waren niet vreemd aan mij en ik niet aan hen. Het was net of we donderdagavond tegen elkaar gezegd hadden " Tot morgen."
Onze klas zag er nog hetzelfde uit zoals we ze verlaten hebben in maart. Ze was alleen heel goed gepoetst.
Eyra had de bakken al onmiddellijk onder de banken gezet. De boekjes werden in de mand gelegd. Brooddozen in de broodmand. Jas aan onze kapstok. Maaar, pantoffels aan ? Oei wat zijn we gegroeid . Bij de meeste passen ze niet meer.Geen erg dan nemen we ze mee naar huis en doen we voor de laatste maand geen pantoffels meer aan. En dan onze vaste plaats. Ze weten het nog!!!
Alle kleuters zijn ook rijper geworden. Ik denk dat ze klaar zijn om naar het 1 ste lj. te gaan. De ene zonder problemen, de andere met een klein ongemakje. Geen erg. We komen er wel . En niet iedereen moet perfect zijn. Dan zou het maar saai zijn.

De foto van Lisa toont aan dat iedereen blij was om naar school te gaan. Boekentas op 1,5 m afstand. Oei dat is ver.
De dag verliep super goed. Alleen het weer speelde parten. Maar geen erg , voor alles is er een oplossing. Er waren tenten opgezet ( dank je wel juf Inge en meester Marc, en collega's) , en 's middags mochten we in de klas eten. Hoe gezellig.
Maandag zijn we er weer. En dan werken we verder aan ons geschenkje voor......
Tot maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten